Podotherapie en Slippers

Zodra de zon aan kracht wint en de temperaturen weer aangenaam worden, wil menigeen de voeten de vrijheid geven. Niet langer opgesloten in de strakke schoenen of pumps, maar heerlijk vrij, enkel ondersteund door een zool en bandje over de voet of tussen de teen. Kortom massaal worden de slippers weer tevoorschijn gehaald!

Helaas kan het zijn dat uw voet meer nodig heeft dan de standaard slipper, omdat u al een podotherapeutisch hulpmiddel, zoals zolen of orthese, draagt. Uw podotherapeut van Noord-Holland Noord kan hier een oplossing voor bieden! Op basis van uw bestaande therapie wordt een extra paar zolen gemaakt. Deze wordt voorzien van een onderzool en een slipper bovenwerk. En uw slipper is klaar om u de zomer uw voeten de vrijheid te geven die u graag wenst!

Belangrijk: Nog niet alle praktijken maken slippers en u kunt alleen slippers van de podotherapeut laten maken als u al zolen naar tevredenheid draagt van uw behandelend podotherapeut. Vraag uw podotherapeut naar de mogelijkheden!

Wilt u meer weten over deze slippers van uw podotherapeut? Neemt u dan contact op met uw behandelende praktijk!

 
Banner