Wandel Marathon van Egmond!

In het weekend van 21 en 22 januari 2012 wordt de 9e PWN Egmond Wandel Marathon gehouden. Tijdens deze winterklassieker wandelt u 10 of 21 km door het Noordhollands Duinreservaat.  Zaterdag  wordt de Zuidroute richting Castricum gewandeld en op  zondag de Noordroute richting Schoorl. De nordic walkers lopen andersom.

Voor het 3e jaar staan de podotherapeuten van Podotherapie NHN de gehele dag met een stand in Sporthal De Watertoren om u informatie te geven over ons beroep en de mogelijkheden die wij hebben om uw voetklachten te behandelen.

Mocht u klachten hebben door het wandelen, dan kunnen wij ter plekke kijken wat de mogelijke oorzaak is en u van advies dienen.

Tevens is het dit jaar mogelijk om uw blessure (tegen een kleine vergoeding) te laten behandelen met behulp van  Medical Taping, waardoor het mogelijk wordt om zondag alsnog een afstand te wandelen of zonder al te veel pijn thuis te komen.

Op de website van de wandelmarathon staan nuttige tips hoe u zich kunt voorbereiden op deze tocht;  onder het kopje `voorbereiden`.

 Wij zien u graag op 21 en 22 januari in Egmond.

 

Alkmaarse wandel4daagse

Woensdag 15 juni 2012 gaat de Plus Wandel4Daagse Alkmaar van start met maar liefst 7.972 deelnemers. Met wederom een groeiend aantal wandelaars heeft de vierdaagse in haar nog jonge bestaan nu al een belangrijke plek op de (inter-)nationale wandelkalender verdiend. Naast de prachtige routes, de uitgebreide verzorging en de uitstekende sfeer staat deze jubileumeditie bol van verrassingen.

Ook dit jaar zijn de podotherapeuten van Noord-Holland Noord aanwezig bij dit wandelevenement om u te kunnen helpen bij deze uitdaging! De podotherapeuten kunnen u voorzien van advies van het juiste schoeisel, eventueel tijdelijke therapien inzetten of op andere wandelvlakken voorzien van informatie of behandeling.

Kortom, weet wat u doet bij pijn aan de voet!

http://www.wandelvierdaagsealkmaar.nl/

 

Podotherapie en Intersport

Update 20-11-2011 - Inmiddels is bekend dat Intersport een doorstart zal maken onder de vlag van Telstar Sport. Podotherapie NHN zal echter niet meer aanwezig zijn om u van dienst te kunnen zijn.  U kunt natuurlijk altijd terecht bij 1 van de podotherapeutisch praktijken!

 
Banner